Recenzia na pánske tepláky
Pánske tepláky podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Pánske tepláky podľa najobľúbenejších výrobcov.
Pridané: pred 8 hodinami
(naposledy upravené pred 8 hodinami)
Zakúpený v Iron Aesthetics
S teplákmi som maximálne spokojný. Sú veľmi pohodlné, príjemné na dotyk a dobre sedia na postave. Materiál je kvalitný, nekrčí sa a ani po viacerých praniach nestratil farbu ani tvar. Nosím ich doma, na prechádzky aj na šport a vždy sa v nich cítim komfortne. Za túto cenu je kvalita naozaj skvelá. Určite odporúčam.
Tepláky sedia podľa veľkosti v tabuľke, sú pekné kvalitné aj dobre ušité. Spokojnosť
Tepláky ma veľmi príjemne prekvapili. Materiál je mäkký, kvalitný a pohodlný aj pri celodennom nosení. Strih dobre sedí, nikde netlačia ani sa nevyťahujú a po vypraní si zachovali tvar aj farbu. Oceňujem aj praktické vrecká a kvalitné spracovanie. Pomer ceny a kvality je výborný. Určite ich odporúčam každému, kto hľadá pohodlné a štýlové tepláky na bežné nosenie aj šport.
Pridané: 28. júna 2026
(naposledy upravené 28. júna 2026)
Zakúpený v Iron Aesthetics
V porovnaní s tým istým modelom, aké inej farby sa mi zdajú trosku velkostne mensie, ale inak fajn.
X
Pridané: 22. júna 2026
(naposledy upravené 22. júna 2026)
Super skvele
Veľmi pekné a kvalitné tepláky
Pridané: 10. júna 2026
(naposledy upravené 10. júna 2026)
Dobre sedia.
Nádherná farba kvalitný materiál vzdušný tenký presne na teplé obdobie kvalitne zabalený veľkosť sedí perfektne nízka cena iba odporúčam produkt všetkým absolútna spokojnosť výborná komunikácia s obchodom som absolútne spokojný
Tento produkt nemali na sklade tákze som ho nemohol hodnotiť
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »